Tweede eerste stapjes

Hoi!

Dit zijn mijn eerste blogstapjes op WordPress (met dank aan Lidewij!) en ze worden episch. Even geleden zette ik mijn officiële eerste blogstapjes op Blogger, maar die bleken minder episch, want ik vond het programma tamelijk ruk.

WordPress kent niet zo heel veel geheimen voor me, want op synergo.nl lever ik regelmatig bijdrages, maar dat je er ook gratis op kon bloggen was me tot op heden niet verteld. Dat was wel een goed bewaard geheim.

Hoe dit er allemaal uit komt te zien, is vooralsnog een grote verrassing en ook de inhoud staat me nog niet helemaal duidelijk voor ogen, maar dat ik het leuk vind om te schrijven, om foto’s te maken van de avonturen die ik beleef en om dit te delen met een publiek (dat niet alleen in mijn hoofd bestaat), dat is zeker.

Binnenkort meer, ook bij jou in de buurt!

4 thoughts on “Tweede eerste stapjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s