Waarom ‘skietje’?

Laat ik meteen maar even uitleggen waar de naam van deze blog vandaan komt, dan hebben we dat tenminste opgehelderd.

Allereerst waren alle logische combinaties met mijn voornaam al vergeven (dat krijg je als je niet zo’n early adopter bent) en mijn achternaam, nou ja, klinkt gewoon niet heel cool. Toen moest ik wat anders.

Mijn vader noemde mij vroeger altijd ‘Skietje’ (van Femski, denk ik) en ik vond het wel mooi om deze naam in ere te herstellen. Daarbij was het geloof ik het wachtwoord van mijn allereerste niet-studentnummergerelateerde mailadres (via freemail, bestaat dat nog?) en het leek me aldus wel mooi om het weder te laten keren in de digitale wereld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s