Uit eten in Vlissingen

Iemand vond het een goed plan om vandaag uit eten te gaan in Vissingen (ik) en iemand anders vond het een goed plan om dat lopend te doen (overduidelijk niet ik). Toch stemde ik in, want een stukje wandelen vind ik op zich niet het allergrootste probleem en nu kon ik ook gewoon wijn drinken bij het eten.

We legden deze route af (en vice versa):

image

Dat betekent dat we dwars door de duinen moesten en dat was heen nog best wel leuk, vooral omdat het mooie foto’s opleverde:

image

Het duurde echter nogal lang voordat we het doel bereikten (een Grieks restaurant in Vlissingen, het maakte niet per se uit welk) en ik voorzag een pittige terugweg.

Gelukkig brachten deze gloednieuwe jongens me all the way – and back. Wat een helden!

image

We bereikten restaurant Posseidon, dronken de obligate ouzo, aten ons voorgerecht en toen viel de stroom uit. Wat een avontuur!

image

Net toen we besloten dat het echt te lang ging duren, werd het probleem opgelost en toen hebben we toch ook maar ons hoofdgerecht afgewacht. Van alle schrik liet de kok het vlees wat al te lang op de grill liggen, maar de vegetarische componenten (mijn maaltijd) waren prima te pruimen.

De terugweg legden we in recordtijd af en nu ga ik slapen. Morgen vertel ik over Reinaert de Vos, keispannend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s