Bloesem in Utrecht

Ik houd heel erg van de visuele aspecten van bloesem. Ik kan zelfs een soort gelukkig worden van het kijken naar bloesem. Dat de uitwerking op mijn fysieke gesteldheid iets minder positief is (hoorde ik mezelf daar niezen?), neem ik op de koop toe. Eigenlijk had ik dit weekend dus wel aan de bloesemtocht mee willen doen, ware het niet dat ik niet van mensenmenigtes houd én ik vorige week al in Beesd was.

Dan maar een bloesemtocht door eigen stad! We bleken een wandeltocht op voorraad te hebben die ons langs allerlei onontdekte krochten van Utrecht bracht, zoals een deel van de singels waar ik normaal nooit kom en Park Bloeyendael. Keitof!

De bloesempracht begon al op 100 meter van ons huis en hield voorlopig niet op, kijk maar:

image

image

(Oké, strikt genomen is dit natuurlijk geen bloesem, maar ik werd er evengoed vrolijk van).

image

image

image

(En nee, dit is ook geen bloesem, maar je zou er maar mogen wonen…)

image

image

image

image

En dit dit is wederom geen bloesem, maar ik vond het zo’n leuk bloemetje en ik wil graag weten hoe het heet. Anyone?

image

image

image

image

Al wandelend stuitten we ineens op een kermis en een internationale markt in het Griftpark. De volgende foto’s hebben dan ook even een ander thema:

image

Italiaanse maskers.

image

Italiaanse kaas.

image

Italiaans gebak – hierna was ik ineens twintig euro armer.

image

En om te bewijzen dat de markt daadwerkelijk internationaal en niet alleen Italiaans was, fotografeerde ik ook Finse truien.

image

Hé buurman! Waar kom jij ineens vandaan? Uit de grijpautomaat van de kermis natuurlijk.

image

Zo, nog gauw één foto in het thema.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s