Schrijven

Als je mij vraagt wat ik goed kan, dan moet ik eerst heel lang nadenken. Vervolgens antwoord ik ‘niks’, daarna verbeter ik dat in ‘mwah, ik kan eigenlijk alles een beetje’ om ten slotte te mompelen ‘schrijven’. Maar op dat laatste punt kom ik alleen op een echt goede dag of als ik dronken ben. Onder andere omstandigheden durf ik dat eigenlijk niet toe te geven.

En dat is onzin, want ik kan wel schrijven. En ik doe het ook graag, maar ik doe het nooit. Of in ieder geval veel te weinig.

Dit hier is echter het begin van iets nieuws. Misschien wel het begin van mijn schrijfcarrière, maar laten we niet op de zaken vooruitlopen. Eerst ga ik maandelijks iets schrijven en uitwisselen met mijn collega’s J. en W. En om ervoor te zorgen dat het niet bij een idee blijft (daar ben ik trouwens ook heel goed in, in ideeën bedenken en niet uitvoeren), leg ik het hier vast. Nu moet ik en dat vind ik fijn.

One thought on “Schrijven

  1. Pingback: Het hotel | Skietje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s